Een Boomstamplank kopen?

Boomstambank

Het is inmiddels alweer een jaar geleden, maar het blijft een leuk verhaal. We waren toen der tijd druk bezig met inrichting van ons huis. Mijn man en ik waren toe aan iets nieuws en dat pakte uiteindelijk erg bijzonder uit. We hadden namelijk al jarenlang dezelfde saaie tafel en we vonden het beiden een leuk idee om een andere tafel in gebruik te nemen. Ik wou een mooie tafel kopen, maar mijn man dacht meer aan zelf een tafel maken. Het zelf maken van de tafel was dan ook wat uiteindelijk gebeurde. Nadat we dat hadden besloten zijn we samen gaan brainstormen. We kwamen uiteindelijk tot het bijzondere idee om een tafel te maken van boomstamplanken. We hadden er een mooie tekening van gemaakt en we stonden beiden helemaal achter dit plan. We wisten wat van boomsoort we mooi vonden en zo konden we verder naar de volgende stap, een boomstam plank kopen.

Houtzagerij

Toen we wisten wat van boomstamplank we wouden kopen was het nog best wel een flinke zoektocht. We wisten beiden niet waar we zulke boomstamplanken konden kopen. Na wat research gedaan te hebben kwamen we uit bij een houtzagerij. We zijn toen gaan zoeken naar een houtzagerij bij ons in de buurt en al gauw kwamen we uit bij een prachtige houtzagerij. Mijn man en ik zijn direct in de auto gestapt en zijn gaan kijken of deze houtzagerij boomstamplanken had die aan onze eisen voldeden. Toen we daar aankwamen zijn we naar één werknemer toe gelopen en hebben ons idee aan hem uitgelegd. Hij bracht ons naar de boomstam planken en we waren meteen verkocht. Deze boomstam planken waren precies wat wij in gedachte hadden. We hebben niet lang getwijfeld en besloten om deze boomstam plank te kopen.

Het in elkaar zetten van de tafel

We hadden nu alle benodigde materialen in huis en konden beginnen met het maken van de tafel. Mijn man nam deze taak op zich en ging gelijk aan de slag. Hij is er zo’n twee weken mee bezig geweest, maar het resultaat is echt grandioos. We zitten nu dagelijks aan deze mooie tafel en genieten er dan ook enorm van. Ik geniet ervan dat de tafel zo mooi is geworden en mijn man is vooral super trots op zijn werk. We hebben de tafel al een tijd in huis staan, maar we blijven er complimenten over krijgen en dat is natuurlijk erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *